Om mig

Min interesse for medier og journalistik kan spores helt tilbage til min tidlige barndom, hvor jeg var meget optaget af verden omkring mig.

Sagt med andre ord var jeg ikke det store legebarn. Jeg elskede at sidde i min lille lænestol foran TV’et og iagttage, observere samt suge alle indtryk til mig. Interessen var at se forskellige programmer herunder nyheder, dokumentar samt underholdning, og oplevelserne blev herefter omdannet til leg og fantasi.  Da jeg blev lidt ældre, var især sporten min store passion.  Hver uge tjekkede jeg DR1’s tekst-tv side 220, hvor Superligaens resultater og stillinger blev læst højt for mine kammerater.  I FIFA-spillet med kammeraterne indtog jeg helt naturligt rollen som kommentator frem for at styre spillerne i kampens hede.

Faktaviden og sport har fortsat min store interesse. Jeg er især optaget af at formidle nuanceret, relevant og korrekt om samfundet og dets borgere. Derfor er journalistik det naturlige valg for mig.
Jeg brænder for den opgave jeg får stillet, hvad enten det omhandler lokalt, regionalt, nationalt eller international nyhedsstof. Min interesse for journalistik er generelt meget bred, og jeg vil gerne oplyse borgerne og gøre dem klogere gennem de forskellige kilder, jeg møder som journalist. Det kan være politikeren, sprogforskeren, den syriske flygtning, den lokale købmand samt fodboldspilleren på grønsværen. Jeg brænder for at være ude i virkeligheden, der hvor begivenhederne sker.

Studietiden på Journalisthøjskolen og mit nuværende praktikophold ved Kolding Kommune har givet mig en masse gode værktøjer og blod på tanden til at få videreudviklet min teoretiske viden og praktiske færdigheder i min kommende praktikperiode. Jeg er i min nuværende praktik midt i en opadgående læringskurve, og kan mærke at jeg brænder for journalistikken nu og for altid…….

I skal vælge mig, fordi jeg tager ejerskab for de opgaver, jeg tildeles. Jeg er ihærdig, engageret, målrettet samt åben overfor såvel feedback som nye udfordringer. Udover den faglige læring er det kollegiale fællesskab og team-samarbejdet på arbejdspladsen vigtigt for at kunne skabe det bedste produkt. Jeg bidrager herved gerne med min imødekommenhed til et godt og positivt arbejdsmiljø.

 

Jeg ser frem til at lære jer at kende under praktikforløbet.


5 Facts

  • * Født den 18. maj 1994

  • * Sportsentuiast. Ulykkelig forelsket i Liverpool FC

  • * Lytter ofte til Coldplay

  • * Kan nævne alle hovedstæder i Europa

  • * Er svært glad for dokumentar-programmer